Aplicacions i extensions de Biodansa

Aplicacions i extensions de Biodansa son dos grans conjunts de coneixements derivats de Biodansa com art-ciència de la vida. Les aplicacions son materies específiques relacionades amb medicina psicosomàtica, rehabilitació, educació y psicoteràpia. Les extensions son treballs de desenvolupament personal en que s’utilitzen mites arcaics, situaciions arquetíquiques, propostes creatives i psicologia transpersonal.

L’evolució humana és un procès reticular, no linial. El sentit d’optimització que li serveix de guia és la intel·ligència afectiva, que fa possible un treball de grup integrador, capaç d’estimular l’expressió de la identitat en totes les seves dimensions. El procés de canvi requereix per tant, una visió que trascendeixi l’individualisme, les ideologies i les creences, per realitzar un tipus humà relacional, afectiu i onto-cosmològic. Les aplicacions i extensions de Biodansa es fonamenten, per tant, en el coneixement de les caracteristiques universals que permeten la conservació i evolució de la vida.

Les aplicacions i extensions de Biodansa s’imparteixen com cursos de post-grau. Només estàn autoritzats a realitzar treballs d’aplicacions i extensions aquelles professores que han fet aquest cursos post-grau i han obtingut la titulació. Algunes de les extensión son:

Proyecto Minotauro

Biodansa social

Biodansa clínica i terapèutica

Biodanza acuática

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.