Cursos

Invitació al I Festival de Biodansa a Barcelona

Imatge

1r FESTIVAL DE BIODANSA A BARCELONA

Barcelona estrenarà el 1r Festival de Biodansa el 21 d’Abril 2013 al Centre Cívic Pere Quart de Barcelona. L’acte l’impulsa un grup de facilitadors/es formats en el Sistema Biodansa, avalats per la International Biocentric Foundation (IBF).

L’objectiu del Festival es donar a conèixer la Biodansa i l’Educació Biocèntrica, així com commemorar el naixement del seu creador Rolando Toro Araneda. D’aquesta manera, el 21 d’Abril de 2013, Barcelona s’unirà a moltes altres ciutats per celebrar el Dia Mundial de la Biodansa.

La Biodansa és un sistema vivencial basat en la música, la dansa, la veu i la trobada amb els altres. L’Educació Biocèntrica, també vivencial, té els seus fonaments en el diàleg constructiu, la vivència comunitària i l’educació per a la vida amb la vida.

El terme Biodansa fa referència al concepte de dansar la vida, no sols com a ball, sinó com l’expressió dels moviments naturals de l’ésser humà. La finalitat de la Biodansa és activar els potencials interns, així com moure’ns des de la vinculació afectiva amb nosaltres mateixos, els altres i amb l’entorn.

La Biodansa va adreçada a totes les persones interessades, i no necessita experiència prèvia. El programa d’aquest 1r Festival inclou una sessió de Biodansa per a adults. Simultàniament, està previst fer activitats per als nens i nenes de totes aquelles persones que s’animin a biodansar i ho comuniquin prèviament.

L’horari del festival serà de 10:30h a 14h. Es recomana portar roba i calçat còmodes per gaudir de la sessió.

El preu de l’entrada és de 8€, i inclou com a regal poder participar de manera gratuïta durant un mes a un grup regular, o un descompte en un monogràfic, o participació en un projecte social de Biodansa, tot durant el present any 2013.

Per a més detalls consultar: festivalbiodansabarcelona.blogspot.com

Per a més informació: Gemma Vallespín Telèfon: 661174599

Mail: festivalbiodansabarcelona@gmail.com

Bloc: festivalbiodansabarcelona.blogspot.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Festival-de-Biodansa-Barcelona/572799539405531

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.