Cursos

Educació Biocèntrica – El nou paradigma de l’aprenentatge

Xerrada presentació

L’educació , com a formació, no passa moltes vegades d’instrucció, quan no de deformació. En el seu significat més profund, l’educació no es redueix a una qüestió de formar (donar forma), o informar (introduir en la forma), o conformar (ajustar a la forma), o reformar (refer la forma), o fins i tot transformar (passar d’una a un altre forma). Si es permet el neologisme, és una qüestió de formar (fer sortir de la forma), per què educar és alliberar de l’esclavitud de les formes, és revelar el contingut íntim de la vida, descobrir la realitat subjacent en nosaltres, actualitzar, en definitiva, les infinites potencialitats de l’ésser!. Ara bé, això només pot ser obra de l’amor, per què només en el clima de l’amor és possible fer descordar, en l’ànima de l’educand, la flor de la consciència eterna.”

L’Educació Biocèntrica es fonamenta amb la vivència ontològica o Biologia de l’Amor deHumberto Maturana, la vivència epistemològica de la pedagogia popular de Paulo Freire, la teoria de la complexitat d’Edgar Morín i la inteligència afectiva de Rolando Toro, i l’aplicació metodològica reflexiva-dialògica-vivencial (MDV). L’Educació Biocèntrica és reconeguda perla Pedagogia Comunitàriai avalada perla Universidade Biocêntricade Fortaleza (Brasil).

Dirigit: A totes les persones interessades en noves metodologies d’aprenentatge que observant al ser humà des de la perspectiva biològica-emocional- reflexiva-trascendent i que potencien accions pro-vida, sentit crític i vivència de ciutadania.

Inscripcions a la Llibreria Tècnica de Sabadell c/ Tres Creus, 65-73 . tel. 937274932

Aforament limitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.