Notas de navegación

Apunts d’educació biocèntrica

Qui m’anava a dir fa dos anys i mig enrere que, quan la Ma Rosa em va trucar per fer una trobada amb tota la gent de la nostra formació i d’alguna altre posterior, arrivariem tant lluny.

Feia temps que no savia res d’ella, semblava una aparició del passat que se’m presentava per donar continuitat creativa i pròspera a tot el que varem viure en el procés de titular-nos com Facilitadores de Biodanza.

Les trobades van ser fructíferas. La primera convocatòria vàrem ser més persones. Ja se sap que tot fluctua fins que troba l’equilibri i aixi va ser: ens varem quedar diset dones. El procès de construcció durant aquest dos anys ha sigut molt enriquidor, de fer no ho ha deixat de ser fins al dia d’avui. Crear la trama per teixir, és una feina d’artesania per què nosaltres ho fem a mà que és l’extensió del cor.

Les trobades tenian una estructura on la Biodanza era present com element integrador i acompañava tot el procés creatiu que continua desenvolupanse. En aquest anar fent, ens varem trobar la Vicky, la Gemma i jo treballant juntes en una proposta pel grup. El resultat va ser espectacular! Teniem química. Era fàcil treballar juntes, escoltar-nos, compartir, debatre, provar i anar donant forma al objectiu que voliem assolir tot treballant amb la Biodanza i l’Educació Biocèntrica.

Varem oferir el taller i de forma consensuada va ser aprovat, felicitat i beneït per tota la comunitat. L’hem titulat Alquimia Interior per què volem que ens defineixi un estil personal de facilitar procesos alquímics interiors i grupals que empoderen les persones i les fa liders de les seves vides i de la comunitat, sempre al servei de la vida.

El passat dia 26 varem oferir el nostre primer taller titulat «Dons i Talents«. És el primer de tot el proyecte evolutiu. T’anirem informant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.